בת 67 אבי חלה באלצהיימר לאחר גיל 80

דיון מתוך פורום  גריאטריה

25/11/2009 | 18:15 | מאת: בלהה

האם יש צורך לעבור בדיקות קוגיטיביות האם ניתן לעכב את המחלה באמצעות התערבות כלשהי האם העובדה שאני שוכחת שמות של אנשים ועוד צריכה להדליק נורה אדומה

25/11/2009 | 19:48 | מאת: אילן שפר

בלהה שלום לעובדה שאביך חלה באלצהיימר אין בהכרח קשר אלייך, קיראי את המאמר הבא:http://www.alz.co.il/article.html?id=68 שכחה של שמות אנשים היא לאוו דווקא סימן לאלצהיימר, את יכולה כמובן לעבור בדיקות קוגניטיביות במרפאת זכרון, אצל גריאטר או אצל נוירולוג. קיימים טיפולים תרופתיים וטיפולים התנהגותיים (אסטרטגיות זכרון, פעילות "שכלית" עם תוכנות מתאימות ועוד)לעיכוב המחלה.

מנהל פורום גריאטריה