פרישה לשינה בשעה מוקדמת

דיון מתוך פורום  גריאטריה

14/11/2009 | 18:48 | מאת: יפי וולמן

שמנו לב שהמטפל של אבי מלווה אותו לשינה כבר בשעה רבע לשש בערב, זה נראה לי מוקדם וזה יכול ליצור אצל אבי בעיות שינה אשמח לשמוע את דעתך. אציין כי לפני השינה אבי מקבל קלונקס חצי מיליגרם, וזה תלוי במטפל מתי לתת לו כדור זה, ולא באבי

15/11/2009 | 00:03 | מאת: אילן שפר

יפי שלום רבע לשש זו לדעתי שעה מוקדמת מדי לשינה. גם אם נניח שהוא ישן 8 שעות בלילה (מנסיוני בדרך כלל זה לא קורה) זה אומר שהוא מתעורר בשתיים בלילה!!מה הוא עושה אז? ובכל מקרה אם הוא ישן עד הבוקר זה הרבה מדי שעות שינה לכל אדם. אני מתרשם שכדאי לבדוק את כל סדר היום של אביך, אני לא רואה שום סיבה שהוא יבלה את מרבית היממה בשינה, אם זה אכן כך, צריך להנחות את המטפל ולארגן את סדר היממה שלו אחרת, יש מספיק דרכים כדי למלא את שעותיו בפעילויות אחרות מלבד שינה. www.ilanshefer.co.il

מנהל פורום גריאטריה