תרופה לחולת דמנציה

דיון מתוך פורום  גריאטריה

09/09/2009 | 12:22 | מאת: nava

אימי אובחנה כחולת דמנציה,יש לציין שההדרדרות התחילה באופן חד לפני 3 חודשים והתבטא בדיכאון, חוסר תיאבון ובלבול והעדרות זיכרון לטווח הקצר הרופאים אמרו שאין תרופה שיכולה לעזור לה,האם זה נכון, ואיך אפשר לעזור לה או להעיט את קצב המחלה, יש לציין שבדיקות CT ו-EEG יצאו תקינות

13/09/2009 | 21:56 | מאת: אילן שפר

נאוה שלום לדמנציה יש מספר תרופות שיכולות במקרים מסויימים להאט את קצב התקדמותה, אני מציע שאימך תעבור הערכה גריאטרית מקיפה אצל גריאטר כדי שניתן יהיה לבדוק כיצד אפשר לעזור לה.

מנהל פורום גריאטריה