אורולוגיה

דיון מתוך פורום  גריאטריה

06/09/2009 | 20:06 | מאת: אדית4

מדובר באשה בת 83 שהגיע למצב של חיבור שקית להטלת שתן. האם כדאי להפנותה לאורולוג שיעזור לה? האשה נתקפת התקפי חרדות, קיבלה ציפרלקס והפסיקה טופלה בסימבלטה והפסיקו לה לאחרונה ונתנו לה וייפקס ואז השתן נעצר ושמו לה קטטר, מה ניתן לעשות איתה עכשו?

13/09/2009 | 21:51 | מאת: אילן שפר

אדית שלום התנצלותי על התשובה המאוחרת, לא ברור לי לגמרי מה גרם לעצירת השתן, האם זו תרופה שקיבלה? אם כן, הרי שהתהליך הוא הפיך בדרך כלל. האם אורולוג לא מעורב בטיפול? אם לא אני בהחלט חושב שכדאי לקבל יעוץ אורולוגי, כאמור חסרים לי פרטים כדי לתת תשובה מקיפה יותר.

מנהל פורום גריאטריה