אטרופיה פרונטלית והיקפית

דיון מתוך פורום  גריאטריה

06/09/2008 | 00:22 | מאת: לילך

בעלי, בן 32, התעלף בשירותים בעקבות סחרחורת וחולשה, בשל שלשול. הוא שבר את אפו כתוצאה מכך. כמה ימים אח"כ, הוא עשה בדיקת סי.טי ראש, בגלל כאבי ראש. בבדיקה התגלה כי יש לו אטרופיה פרונטלית והיקפית, בעוד 3 ימים יש לו תור לנוירולוג. החששות והחרדות רבים- מדוע לבחור צעיר יש תופעה של ניוון תאי המוח? מה המשמעות של זה? האם זה יכול להתפשט ולגרום לנזק בעתיד? נודה מאוד על תשובות לשאלות, כדי להפיג את החרדות והמתח, בינתיים...

06/09/2008 | 01:31 | מאת: אילן שפר

לילך שלום אני מתנצל אך השאלה אינה בתחום התמחותי. יחד עם זאת היות שאתם אמורים להיות אצל נוירולוג בתחילת שבוע הבא, אני מציע שתפני את השאלות אליו, בעיקר משום שזהו נושא מורכב ובמסגרת פורום יהיה קשה לענות עליו באופן שייתן לך מידע ספציפי לגבי בעלך. הרבה בריאות.

מנהל פורום גריאטריה