חוות דעת רפואית

דיון מתוך פורום  גריאטריה

07/06/2009 | 12:51 | מאת: חנה

אבי בן 83 נוטל מספר תרופות כגון לחץ דם גבוה, ועוד. בזמן האחרון הוא סובל מכאבי שרירים וסחרחורת. הרופאה המליצה לו על כדורים נגד סחרחורת. יש לו תחושה שכל פעם שהוא מתלונן על כאב מסיוים הוא מקבל כדור נוסף לאותה בעיה חדשה שנוצרה. הינו רוצים לדעת למי ניתן לפנות, האם יש בתחום הרפואה לגיל הזהב. רופא שיכול להסתכל על כל הבעיות הרפואיות וכל הכדורים שהוא לוקח. ולקבל ממנו חוות דעת מקיפה תוך התיחסות למכלול, כולל הגיל, המשקל, תופעות לוואי של כל תרופה. אולי אפילו להוריד מינונים בכדורים מסוימים או להפסיק כדור מסוים. תודה על תשובתך

08/06/2009 | 18:24 | מאת: אילן שפר

חנה שלום בקשי מהרופאה הפניה עבור אביך למרפאה גריאטרית או לרופא גריאטר, יש כזה בכל קופת חולים. גריאטריה הוא התחום ברפאה שאמור לתת מענה לבעיה שאת מתארת. בהצלחה אילן שפר www.ilanshefer.co.il

מנהל פורום גריאטריה