כאבי ראש וזכרון.

דיון מתוך פורום  גריאטריה

08/05/2020 | 16:32 | מאת: שאלה

שלום אימי היא קשישה בת 88 יש לה בעיות זכרון קצרות כלומר לפעמים זוכרת לפעמים לא אולי זה נורמלי בגיל הזה? יש לה לטענתה הרבה כאבי ראש לא מוסברים למרות שהלחץ דם תקין היא לוקחת כדורי לחץ דם וגם פרפאנאנן להרגעה כבר כמה שנים לפי המלצת רופא, שאלתי האם יש טיפול שאוכל חבקש עבורה לגבי הזכרון? ולגבי הכאבי ראש הלא מוסברים? תודה

לאור מורכבות הבעייה שאתה מציג הייתי מציע שאמא תעבור הערכה על ידי רופא, מומחה בגריאטריה, בניסיון לתת מענה הולם לבעיות שציינת לעיל

מנהל פורום גריאטריה