איך אמורים להיות החיים בגיל 90

דיון מתוך פורום  גריאטריה

31/03/2020 | 17:28 | מאת: לאה

אני מטפלת באמי, היא מרבה לישון, אוכלת לא הרבה, אוהבת פירות, אני בקשר עם הרופאה שלה, אולי יש מאמר כלשהו שאפשר לצרף לי איך החיים בגיל 90. היא לא סובלת ממחלות כלשהן, מקבלת טיפול תרופתי

שלום רב, יש להקפיד על דיאטה ים תיכונית, ופעילות גופנית. רצוי מאד שאמא תלך מספר פעמים בשבוע למועדון קהילתי. כמו כן חשוב מאד הקשר עם בני המשפחה בכלל ובני משפחה מדרגה ראשונה בפרט. הייתי ממליץ שפסיכוגריאטר ייבדוק את אמא, על מנת לברר מדוע היא מרבה לישון

מנהל פורום גריאטריה