תופעות לוואי של כדור שנקרא מירו

דיון מתוך פורום  גריאטריה

24/05/2019 | 11:51 | מאת: איריס

לאמא שלי הוחלף הכדור של הדיכאון לכדור שנקרא מירו שכרגע היא שותה אותו למעלה מחודש לאמא התנפחו הרגלים והיה להפיק ים של חום ויובש בגרון עשינו ברור במיון והבדיקות היו תקינות לגיל שלה (היא בת שמונים) נכנסתי לאינטרנט וביררתי לגבי התופעות הלוואי של כדור המירו וגיליתי שכול תופעות הלוואי שמחייבים היתיחסות והתופעות תואמות את הכדור אני מבינה שצריך להפסיק את הכדור. בהדרגה הייתי רוצה לשמוע תשובה

אכן יש לשקול הפסקה הדרגתית של הכדור! אנא התייעץ בנידון עם רופא המשפחה

מנהל פורום גריאטריה