טיפול לההקלת צרבת לעיתים רחוקות

דיון מתוך פורום  גריאטריה

24/12/2018 | 07:20 | מאת: שי

שלום בן 80, סובל מצרבות לעיתים רחוקות (פעם פעמיים בחודש). לא מעוניין בנטילת טיפול תרופתי קבוע. השאלה שלי היא - האם במצב שכבר מופיעה צרבת יש טעם בנטילת אומפרדקס או שלוקח לכדור הרבה זמן לעבוד ומשמש רק "למניעת הצרבת"? מה לגבי זנידקס או גסטרו במצב זה שיש כבר צרבת? איזו תרופה עובדת מהר יותר וטובה לטיפול כ- SOS? תודה.

הייתי ממליץ לך קודם כל להתייעץ עם מומחה בגסטרואנטרולוגיה! ייתכן שקודם לתחילת הטיפול התרופתי יש מקום לבצע גסטרוסקופיה

מנהל פורום גריאטריה