התקפי דיכאון לקראת הערב

דיון מתוך פורום  דיכאון - אבחון וטיפול

13/12/2016 | 17:25 | מאת: נוי

שלום אני בת 22 וכל כמה ימים אני עוברת התקף דיכאון לקראת הערב אני בודדה חברתית וחסרת מעש ההתקף מתבטא במועקה ומחשבות לא נעימות זה קורה לי לעיתים מבחינה כלכלית אני לא יכולה ללכת כרגע לטיפול וטיפול דרך בתי חולים ניסיתי אך זה לא עזר לכן אני כותבת באתר עם את מסכימה לייעץ לי מה לעשות שקורה לי התקף הדיכאון בערב.תודה וערב טוב.

13/12/2016 | 17:27 | מאת: נוי

אשמח מבחינה מעשית עם תוכחע לייעץ לי או לתת לי טיפ איך להיעזר,שוב תודה.

14/12/2016 | 16:10 | מאת: נוי

בימים קרים אלו ובגשמים אני הרבה בבית לבד ואין לי כל כך עם מי להיפגש אשמח עם תוכלי אולי לסייע לי בעצה קטנה מה לעשות בבית בערב כדי שארגיש טוב עם עצמי גם לבד.ערב טוב תודה.

12/01/2017 | 10:08 | מאת: ד"ר אירנה ספקטור

שלום רב, את מתאר תסמינים של מועקה ובדידות אשר ככל הנראה מהווים חלק מבעיה רגשית מורכבת יותר. מהודעתך ניתן להבין כי היית במסגרת טיפול אך התוצאה לא היו מספקות ועזבת. חשוב לציין כי לרוב הטיפול בבעיה נפשית / רגשית דורש זמן והתמדה ולכן גם כשהמצב לא משתפר באופן הרצוי תוך תקופה קצרה חשוב להמשיך בתוכנית הטיפול והמעקב כדי להגיע לתוצאות הרצויות בעתיד. אין אפשרות במסגרת הפורום וללא בדיקה פרטנית לתת המלצות טיפוליות ספציפיות, אך חשוב להדגיש שוב ושוב כי עליך לחזור למסגרת טיפול בה היית או לסירוגין לפנות למסגרת חדשה, יש לציין כי כיום נפתחו לא מעט מרפאות לבריאות הנפש גם במסגרת הקופות והטיפול הנפשי הפך ליותר נגיש.

מנהל פורום דיכאון - אבחון וטיפול