מינון יחסי - שאלה עזרהה

דיון מתוך פורום  דיכאון - אבחון וטיפול

15/10/2016 | 20:31 | מאת: יוסי חיון

שלום וברכה רציתי לדעת מה המינון היחסי (אקוויוולנטי) של פאקסט\סרוקסט 60 מ"ג בלוסטרל? לכמה שווה 100 מ"ג לוסטרל בפאקסט? לכמה שווה 150 מ"ג לוסטרל בפאקסט? לכמה שווה 200 מ"ג לוסטרל בפאקסט? האם לוסטרל תרופה יותר בטוחה מפאקסט בלא להכנס למצב מאני-פסיכוטי בי פולאר? תודה ושבוע טוב

29/10/2016 | 18:02 | מאת: ד"ר אירנה ספקטור

שלום רב, המינון המקסימלי של לוסטרל הוא 200 מ"ג והוא מקביל ל-60 מ"ג של פאקסט שגם הוא המינון המקסימלי של התרופה. לא ניתן לעשות הקבלה מדוייקת של מינוני ביניים ויש להסתפק בהערכות בלבד.

מנהל פורום דיכאון - אבחון וטיפול