אין לי בשביל מה לקום בבוקר

דיון מתוך פורום  דיכאון - אבחון וטיפול

26/09/2016 | 07:43 | מאת: רינת

שלום רב. שמי גילת אני בת 46 מובטלת מחפשת עבודה ועדיין לא מצאתי ובגלל זה כאשר אני קמה בבוקר אני קמה ללא מטרה ונכנסת לדכדוך קל. הייתי שמחה לקבל טיפ איך אני יכולה לקום בבוקר גם בלי עבודה בינתיים עד שאמצע עבודה ללא דכדוך ולהרגיש טוב בנוסף לטיפול כזה או אחר? אני ממש מודה לך שיהיה לך יום נפלא.

04/10/2016 | 20:41 | מאת: ד"ר אירנה ספקטור

שלום רב, העדר מסגרת מחייבת עלול להשפיע לרעה על ההרגשה הכללית ולכן כדי לשפר את ההרגשה רצוי ליצור שגרה חדשה על אף שלא מדובר במחוייבות חיצונית, למשל שעת התעוררות קבועה, פעילות גופנית קבוע בשעות הבוקר, חוג , הליכה וכד'. בהתחלה זה יכול להרגיש מוזר, אך תוך תקופה קצרה זה עשוי להשפיע טוב על המצב רוח ועל ההרגשה שהזמן מנוצל ביעילות ולא מבוזבז סתם.

05/10/2016 | 09:41 | מאת: רינת

שנה טובה וגמר חתימה טובה לך ולכל חברי הפורום.

מנהל פורום דיכאון - אבחון וטיפול