ציטומל וצינומל(T3)| כמה ואיך?

דיון מתוך פורום  דיכאון - אבחון וטיפול

22/09/2016 | 05:10 | מאת: זכי

שלום רב, באיזה מצבים מוסיפים T3? מהם התופעות לוואי? וגם באיזה מצבים לא נותנים את הציטומל(צינומל)? האם באמת עם שימוש בו חלים הסיכויים שהנוגדי דיכאון יתחילו להשפיע במצבי דיכאון עמיד?

22/09/2016 | 19:32 | מאת: ד"ר אירנה ספקטור

שלום רב, בעבר תוספת טיפול בהורמוני בלוטת התריס הייתה דרך המקובלת לשפר השפעתם של נוגדי דיכאון במקרים של דיכאון עקשני לטיפול. היום כמעט ולא נעשה בתכשיר מאחר ויש עליה משמעותית במספר נוגדי דיכאון שונים הקיימים בשוק אשר ניתן לפנות אליהם במקרים של דיכאון עמיד.

מנהל פורום דיכאון - אבחון וטיפול