ברינטנליקס וסרוקוול

דיון מתוך פורום  דיכאון - אבחון וטיפול

28/07/2016 | 23:17 | מאת: שי

קיבלתי ברינטלניקס לדכאון עמיד וחרדות שנמשכות שנים רבות. שאלתי. האם הברינטלניקס יעילה לדכאון מגו'רי אחרי שניסיתי כמעט את כל סוגי התרופות?והאם מקובל לתת סרוקוויל במינון 150 מג ליום להרגעה .למרות שאני לא מרגיש שהוא עוזר לי?

01/08/2016 | 13:43 | מאת: ד"ר אירנה ספקטור

שלום רב, ברינטליקס היא תרופה נוגדת דיכאון יחסית חדשה ובשלב זה עדיין לא נצבר מספיק ניסיון אתה ומידת השפעתה במקרים של דיכאון עמיד. באופן כללי ניתן לציין כי במקרים של כשלון טיפול במספר נוגדי דיכאון (2 ומעלה), הסיכוי לשיפור עם תכשיר אחר נוסף הינו נמוך יותר. סרוקוול יכול לשמש כטיפול מחזק לנוגדי דיכאון שונים במקרים של חוסר שיפור או שיפור חלקי, התכשיר בעל השפעה מרגיעה מסויימת, במידה והוא לא מביא לשיפור כלשהו, יש לשקול הפסקתו.

03/08/2016 | 21:41 | מאת: שי.

ולסוגי טיפול שונים.עברתי מספר אישפוזים כולל טיפול בחשמל. בבקשה עזרה.

מנהל פורום דיכאון - אבחון וטיפול