ריספרדל ושרירים כואבים

דיון מתוך פורום  דיכאון - אבחון וטיפול

29/06/2016 | 08:54 | מאת: תותי פרוטי

בוקר אור התחלתי לפני יומיים ליטול את התרופה ריספרדל והתחילו אצלי כאבי שרירים/שרירים תפוסים ברגליים וקושי רציני ללכת בעקבות כך, כעיקרון צריך להפסיק את הטיפול? איך אפשר למנוע את התופעה אני סה"כ לוקח מינון מאוד נמוך של 0.5 מ"ג, הבנתי שאפשר לקחת דקינט? אם אמשיך עם הטיפול המצב ישתפר או יגבר עוד יותר? עד כמה התופעה הנ"ל נדירה/נפוצה בריספרדל?

05/07/2016 | 20:56 | מאת: ד"ר אירנה ספקטור

שלום רב, בדרך כלל התרופה לא גורמת לתופעות לוואי במינון כה נמוך. כדאי להתייעץ עם הרופא המטפל בנוגע לתופעות ולברר מהו מקור לתופעות הנ"ל.

מנהל פורום דיכאון - אבחון וטיפול