שוקולד מריר נגד דיכאון

דיון מתוך פורום  דיכאון - אבחון וטיפול

28/06/2016 | 07:52 | מאת: שוקי

בוקר אור איך יכול להיות ששוקולד מריר עד לא מזמן היה משפיע עליי לטובה נגד הדיכאון ושום תרופה לא עובדת עליי, השוקולד מריר עזר לתקופה של איזה חודשיים בעבר והגוף התחיל להתרגל, כרגע השוקולד מריר לא משפיע עליי אבל יחד עם זאת אף תרופה לא משפיעה עליי.

28/06/2016 | 07:54 | מאת: שוקי

יכול להיות שבגלל שהדיכאון שלי עמיד לטיפול תרופות ובגלל זה גם השוקולד מריר הפסיק להשפיע?

02/07/2016 | 17:09 | מאת: ד"ר אירנה ספקטור

שלום רב, מדובר בתגובה מאוד מעניינת לשוקולד אשר למיטב ידיעתי לא נחקר מספיק מבחינה מדעית ולכן אין מספיק מידע בנוגע לתכונותיו הנוגדות דיכאון. כך לצערי לא ניתן להסביר מה הסיבה שבעבר הוא היה עוזר לך וכעת הפסיק. כנציגה של רפואה קונבנציונאלית, אני ממליצה לך לא להתייאש ולפנות לבדיקה חוזרת אצל פסיכיאטר המטפל כדי להעריך את מצבך מחדש ולנסות להתאים טיפול נכון.

מנהל פורום דיכאון - אבחון וטיפול