אפשרי להסיק מריטלין את הטיפול האנטי דיכאוני

דיון מתוך פורום  דיכאון - אבחון וטיפול

04/03/2016 | 19:39 | מאת: לידור

שבת שלום ד"ר ספקטור היקרה, נעשה אצלי שימוש בכמה וכמה נוגדי דיכאון(יש לי תסמינים של דיכאון עם חרדה), בינתיים שום תרופה לה הגיבה, יחד עם זאת בין לבין שמתי לב שאני מגיב לריטלין די טוב, כמובן שלא תמיד, כי לפעמים הוא יכול להכניס יותר לדיכאון וחרדה, אבל כשאני מגיב אני בן אדם אחר לגמרי, שאלתי היא האם ניתן להסיק מזה שאני מגיב לריטלין את הטיפול הנוגד דיכאון או שאין קשר? ציינתי את זה בפני הפסיכיאטר והוא לא רמז לכלום מעבר לכך שריטלין עלול לעלות דופאמין ומוטיבציה

04/03/2016 | 22:04 | מאת: לידור

אם כך התגובה שלי טובה לריטלין, יש סיכוי שאני איכשהוא יגיב לאיזושהיא תרופה שהיא בהתוויה אנטי דיכאונית, אפילו כשילוב של שתי תרופות ומעלה, העיקר להגיב כדי לשלול שהדיכאון לא עמיד?

05/03/2016 | 18:14 | מאת: לידור

הטיפולים שניתנו לי: וולבוטרין ציפרלקס ציפרלקס+אדרונקס ויאפקס+אדרונקס

13/03/2016 | 17:58 | מאת: ד"ר אירנה ספקטור

שלום רב, ריטלין אינו מותווה לטיפול בדיכאון, אמנם בשל השפעתו המעוררת עלול לתת מענה מסויים לחלק מהתסמינים של דיכאון כגון ירידה ברמת האנרגיה, קשיי ריכוז, עייפות מוגברת.

13/03/2016 | 23:09 | מאת: לידור

מעבר לוולבוטרין שעשה לי תופעת טנטון באוזן

מנהל פורום דיכאון - אבחון וטיפול