דיכאון מתמשך

דיון מתוך פורום  דיכאון - אבחון וטיפול

10/02/2016 | 13:30 | מאת: עזאם

אני בן 41 עברתי לפני שלוש שנים ניתוח בגב וקיבוע חוליות וגם השתלת קוצב בגב ויש לי גם 5 פריצות בגב ושלוש בצוואר מאז הניתוח אני לא עובד מרגיש שאני מנודה מהסביבה אני בדכאון מתמשך מוציא את כל העצבים על האשה והילדים אני לא מצליח לעבוד אישתי עובדת ואני נשאר כל היום בין ארבע קירות כולם מסתכלים עלי כאילו שאני מוזר נמאס לי מהחיים האלו תמיד עצבני בדיכאון מתמשך לא יודע מה לעשות אני חושב שפסיכיאטר או פסיכולוג יעזור לי לצאת מהמצב אני מודה אם תתיחסי לזה ברצינות

10/02/2016 | 20:58 | מאת: ד"ר אירנה ספקטור

שלום, לעיתים קרובות אנשים שמתמודדים עם בעיות גופניות ממושכות ובמיוחד עם כאבים, מפתחים דיכאון וסובלים ממועקה נפשית. חשוב מאוד לטפל בדיכאון ולצורך כך לפנות לאיש מקצוע , עדיף פסיכיאטר. ידוע כי טיפול בדיכאון יכול להשפיע לטובה גם עם המצב הגופני ולשפר תפקוד.

מנהל פורום דיכאון - אבחון וטיפול