שאלה לגבי יצאה עם בחורה שלוקחת פלוטין

דיון מתוך פורום  דיכאון - אבחון וטיפול

25/01/2016 | 20:31 | מאת: eylon

התחלתי לצאת עם בחורה מאוד חמודה, שמסתבר שהיא כבר לוקחת פלוטין 12 שנה, ונכון להיום 3- כדורים. האם זה צריך להוות בעיה? עולות בי שאלות, איך בחיים בהמשך היא תמודד עם לחץ. האם יכול להיות שמתי שהו הגוף שלה יקרוס ממנת יתר? האם מי שאני מכיר עכשיו זה באמת מי שהיא? עולות בי יותר מידי שאלות, ופחד, אבל אני לא רוצה לקחת החלטות מהר, לכן אני מתייעץ. היא כן בחורה מקסימה. לא רוצה לפספס. תודה.

25/01/2016 | 22:27 | מאת: ד"ר אירנה ספקטור

שלום רב, קודם כל אציין שללא הכרות עם הבן האדם הספציפי ועם הבעיות בגללן מקבל את הטיפול, לא ניתן להעריך את מצבו הנפשי ולנבא מה צפוי לו בעתיד. פלוטין היא תרופה נוגדת דיכאון וחרדה אשר כיום לא מעט אנשים נעזרים בה מאחר ומודעות לתסמינים של דיכאון וחרדה עלתה וכך גם הידע בנוגע לטיפול שיכול לעזור למתמודדים עם הבעיות האלו. לדעתי מאחר ושאלות האלו מטרידות אותך וגורמות להתלבטויות בנוגע להמשך הקשר, חשוב לשתף את הבחורה בהתלבטויות שלך, להיות פתוח איתה ולשקול גם פניה ליעוץ מקצועי.

25/01/2016 | 23:11 | מאת: eylon

תודה, אתייעץ איתה ומקווה שהיא תבין אותי. האם אפשר לקבוע פגישה אצלך, או עדיף להישאר אצל הפסיכיאטרית שלה? (שאני לא יודע כמה זה נכון) תודה.

מנהל פורום דיכאון - אבחון וטיפול