איך מפסיקים קלונקס ותוך כמה זמן זה ממכר?

דיון מתוך פורום  דיכאון - אבחון וטיפול

27/10/2015 | 20:58 | מאת: לונה

שלום רב, לפני כחודש סבלתי במשך כשבועיים ממתחים באמצע הלילה שהפריעו לי לישון טוב ולאחר כשבועיים היו לי כמה ימים של חוסר שקט נפשי.חרדות. הלכתי לפסיכיאטר והוא רשם לי ציפרלקס וקלונקס 0.5 לחודש.לאחר כשבוע וחצי קצת נלחצתי מהתמכרות לקלונקס והורדתי מינון לחצי כדור כמה ימים ולאחר מכן יצא לי שהסתדרתי יומיים בלי קלונקס אך ביום השני שלא לקחתי הרגשתי מין דכאון עם קושי לתפקד ולעשות משהו וגם ביום השלישי.השאלה היא האם תכובת הדכאון והכבדות נגרמו מזה שהפסקתי? במידה ואני רוצה להוריד את המינון איך אני עושה זאת נכון?(הרופא אמר לי לקחת כדור ביום). כמו כן עוד שאלה תוך כמה זמן הכדור ממכר? תודה .

29/10/2015 | 13:04 | מאת: ד"ר אירנה ספקטור

שלום רב, בשימוש במינונים קבועים של קלונקס ובמיוחד במינונים נמוכים כמו במקרה שלך, הסיכוי להתמכרות הוא אפסי. יחד עם זאת, העובדה שאת עדיין ממשיכה לסבול מתסמינים של חרדה מצביעה על כך שמצבך עוד לא מאוזן וכדאי להתייעץ עם הפסיכיאטר המטפל בנוגע לצורך בשינויים בטיפול.

16/01/2016 | 23:49 | מאת: יובל

אשמח לדעת האם את עדיין משתמשת עם הכדורים או שיצאת מזה כבר אשמח לשמוע ממך רק בריאות

מנהל פורום דיכאון - אבחון וטיפול