ניסיון התאבדות

דיון מתוך פורום  דיכאון - אבחון וטיפול

26/09/2015 | 13:24 | מאת: חברה

חברה שלי רצתה להתאבד היא שתתה המון אלכוהול ושחזרה הביתה לקחה בערך כ40 כדורים היא התעוררה בבוקר עם כאבי בטן נוראיים אי יכולת לדבר לשתות או לאכול הקאות רעידות ותחושה כללית לא טובה בגוף היא עד עכשיו לא מרגישה טוב לקחו אותה למיון והיא לא סיפרה שלקחה כדורים כי לא רצתה שידעו נתנו לה אינפוזיה ו2 תרופות דרך הוריד להקלה בבחילות ובכאבי בטן היא יצאה מידם כי אמרה שהיא מרגישה יותר טוב אבל היא לא רציתי לדעת אם זה יכול לפגוע בה ולדווח על זה או שזה פשוט יעבור

02/10/2015 | 18:17 | מאת: ד"ר אירנה ספקטור

שלום רב, הדאגה שלך בהחלט מובנת ומעוררת הערכה. מאחר וחברתך לא סיפרה על נטילת מינון יתר של כדורים, הן בבדיקתה והן בטיפול שקיבלה הדבר לא נלקח בחשבון ולא קיבל התייחסות מתאימה ואולי אף טיפול. חשוב שתפנה להערכה רפואית חוזרת ותשתף בדבר כדי במידת הצורך לעבור בדיקות נוספות ולקבל טיפול מתאים. לא ניתן במסגרת הפורום וללא בדיקה רפואית לקבוע האם נטילת הכדורים ממשיכה לסכן אותה וכאמור, חשוב שתבדק ע"י רופא בהקדם האפשרי.

מנהל פורום דיכאון - אבחון וטיפול