אין חשק לעשייה

דיון מתוך פורום  דיכאון - אבחון וטיפול

26/09/2015 | 07:03 | מאת: איטה

אני נמצאת במקום ובמצב שאני שונאת ומרגישה שלא יכולה לזוז. מיואשת כבר.

02/10/2015 | 18:11 | מאת: ד"ר אירנה ספקטור

שלום רב, מהמעט שכתבת ניתן להבין כי את במצוקה וזקוקה לעזרה. הצעד הראשון הוא להבין עם איזה בעיה את מתמודדת ולצורך כך מומלץ לפנות לבדיקה של איש מקצוע, פסיכיאטר או פסיכולוג. אחד המאפיינים של מצב דיכאוני הוא תחושת יאוש וחוסר אונים, תחושה שלא ניתן לשנות דבר ואין שום סיכוי לשינוי בעתיד. אמנם, למצב שכזה קיים טיפול ולכן חשוב לפנות לעזרה בהקדם האפשרי.

מנהל פורום דיכאון - אבחון וטיפול