עצבות

דיון מתוך פורום  דיכאון - אבחון וטיפול

15/08/2015 | 19:12 | מאת: יוני

שלום מיזה 15 שנה אני מטופל בתרופות פסיכיאטריות אני מכיר המון תרופות קשה לי להסביר את עצמי בסיפורים כמו על דברים שחוויתי ואני לא מצליח להגיע לנקודה הרצוייה אני עצוב וסובל מימועקות הרבה זמן אני מחפש את התרופה שתיתן לי מחייה עברתי טיפולים שונים ויש לי משפחה שתומכת בי הייתי רוצה שינויי לטובה ולתת למשפחה מרגוע

19/09/2015 | 19:55 | מאת: ד"ר אירנה ספקטור

שלום רב, אתה מתאר התמודדות ממושכת עם בעיה נפשית וקשיים שככל הנראה קשורים לבעיות בתקשורת הבין אישית. בנוסף לטיפול תרופתי ומעקב פסיכיאטרי, מומלץ להעזר גם בטיפול פסיכולוגי, רצוי טיפול קבוצתי במסגרת שמתאימה לבעיה שאתה אתה מתמודד. כדאי להתייעץ עם הפסיכיאטר המטפל בנוגע לכך ולקבל המלצות למסגרת המתאימה.

מנהל פורום דיכאון - אבחון וטיפול