ק.

דיון מתוך פורום  דיכאון - אבחון וטיפול

21/07/2015 | 10:54 | מאת: אייל

שלום ! אחי 40 גרוש .. עבר תאונת דרכים קשה לפני כשנתיים וחצי .. פגיעה קשה רב מערכתית +פגיעת ראש חזקה אושפז בזמנו כשנה וחצי בביה"ח . כיום הוא מתגורר בבית ההורים ונורא קשה לנו איתו הוא הפך לפקעת עצבים נוא עצבני וביקורתי על כל דבר המצב בביית הוא בלתי ניסבל איננו ידועים מה לעשות איתו הוא לא מעוניין ללכת לטיפול ונהיה נורא קשה עם עצמו ומסובך . מה עלינו לעשות ???אגב יש לו רופא פסיכאטר אך איני יודע עד כמה הוא עוזר לו .. תודה

22/07/2015 | 13:50 | מאת: ד"ר אירנה נתנאל

אייל שלום, ניסיתם לשוחח עם הפסיכיאטר המטפל? ניתן גם להתייעץ עם רופא משפחה שמכיר את האח ואת מצבו. בנוסף, אני מצרפת ל כתבה שכתבתי כיצד להביא אדם לטיפול: http://www.doctors.co.il/ar/7885 בברכה, ד''ר אירנה נתנאל Ph.D פסיכותרפיסטית מוסמכת CBT מטפלת בביופידבק ונוירופידבק "מיינד קליניק" מרכז לטיפול מתקדמים תל אביב 03-6962733

מנהל פורום דיכאון - אבחון וטיפול