חברה בדיכאון קשה

דיון מתוך פורום  דיכאון - אבחון וטיפול

01/03/2015 | 02:33 | מאת: ש

שלום חברה טובה שלי, בת 20 נמצאת בדיכאון קשה. היא עברה תקופה קשה של אונס, כניסה להיריון כתוצאה ממנו והפלה, בנוסף לכך בעיות במשפחה כך שאף אחד לא מודע למה שעבר עליה. בחודשים האחרונים היא לאט לאט נהיתה יותר מסוגרת, עכשיו זה הגיע למצב שהיא התפטרה מהעבודה, לא מוכנה לצאת מהבית בכלל, כבר חודש לא ראתה אור יום.. הפסיקה לימודים.. מדברת על כך שאין טעם לכלום, שהכל נראה מיותר וטיפשי, שהכל כבר אבוד בשבילה.. כל ניסיון לגרום לה לצאת, ללכת לטיפול או אפילו לרופא משפחה כדי לקבל כדורים או לעזור לעצמה באיזשהי דרך לא מצליח. היא מתנגדת לעזור לעצמה כי כבר לא אכפת לה.. אני דואגת כי זה רק הולך ומחמיר..מה אפשר לעשות?!?

01/03/2015 | 15:20 | מאת: ד"ר אירנה נתנאל

שלום לך, אני מאוד מעריכה את דאגתך לחברה שמאוד סובלת. מצרפת לך כתבה כיצד להביא אדם לטיפול : http://www.doctors.co.il/ar/7885 בברכה, ד"ר אירנה נתנאל פסיכותרפיסטית CBT מטפלת בביופידבק ונוירופידבק "מיינד קליניק" מרכז לטיפולים מתקדמים שד' דוד המלך 1 תל אביב 03-6962733

מנהל פורום דיכאון - אבחון וטיפול