זקוקה לתמיכה - נמצאת במצוקה

דיון מתוך פורום  דיכאון - אבחון וטיפול

02/02/2015 | 20:41 | מאת: בת שבע

הייתי צריכה טיפול רפואי אצל רופא. זהו טיפול מתמשך. שמתי לב שיש מתח מיני בטיפול, לכן בקשתי מבעלי שיצטרף אלי. הרופא סרב להרשות לו להישאר, בטענה שלא הודעתי לו מראש שיגיע. (אני יודעת שהוא נהג שלא על פי חוק). כשבעלי יצא בקש לדעת מדוע הבאתי אותו, הסברתי לו שיש כאן מתח ביננו שלא רוצה אותו, ורוצה טיפול נטו. בפעם הבאה גם לא הרשה לו להיכנס. שלחתי לו מייל שהוא לא נהג כשורה, ואני דורשת שבעלי יהיה בטיפול הוא שלח חזרה מייל שלא מוכן לראות אותי יותר!!! ואני מרגישה על הפנים, קודם כל, כי הוא עשה כל מה שהוא יכול כדי לעודד את המתח המיני ביננו, וזה לא הלך למקום ריק, ועכשיו יש לי תסמינים של משבר מזה וב' כי עכשיו לא יקבל אותי יותר, ואני צריכה אותו, יש לי יום נוראי היום רעד פנימי, חוסר שקט, לא מוצאת לעצמי מקום דכאון. זקוקה לתמיכה

04/02/2015 | 13:24 | מאת: ד"ר אירנה נתנאל

שלום לך, במקרה כזה עדיף להחליף רופא. אני בטוחה שתוכלי למצוא רופא לא פחות מקצועי. בברכה, ד"ר אירנה נתנאל מטפלת מוסמכת לטיפול CBT מטפלת בנוירופידבק וביופידבק מרכז לטיפולים מתקדמים "מיינד קליניק" 03-6962733

מנהל פורום דיכאון - אבחון וטיפול