עומס של תרופות

דיון מתוך פורום  דיכאון - אבחון וטיפול

03/01/2015 | 12:37 | מאת: הילה

שלום, לפני כחצי שנה הייתי בטיפול אצל פסיכיאטרית שרשמה לי סרנדה, וציפרלקס (לא במקביל) כשהכדורים הללו לא השפיעו עברתי לפסיכיאטר אחר. הפסיכאטר הנוכחי שלי רשם לי למוג'ין 100 מג, וולבטרין 150 מג. ממה שחקרתי באינטרנט הלמוג'ין היא תרופה להפרעה דו קוטבית, והוולבטרין היא תרופה לדיכאון חמור. לפני חודש איבדתי את אבא שלי ממחלת סרטן ממושכת ואלימה. מאז שהמחלה החמירה היו לי התפרוציות זעם. זו הסיבה שהגעתי לקבל עזרה, התפרצויות זעם. בהתחלה הבנתי שבגלל שאני ADHD ההיפראקטיביות שבי היא שגורמת לכל קריזה להיראות כמו סוף העולם. כמו שאני היפראקטיבית שמחה כך אני היפראקטיבים כועסת או עצובה. 1.האם אני א, ADHD. ב,דו קוטבית. ג,דיכאון חמור. ד, אף תושבה לא נכונה. אשמח להבין למה הפסיכיאטר דוחף לי מחלות, לי זה הרגיש כתגובה לטראומה ואובדן. 2. בעתיד, במידה וזו אכן בעיה דו קוטבית, האם אצטרך ליטול כדורים כל חיי?

08/01/2015 | 21:24 | מאת: פרופ' לאון גרינהאוס

שלום. ממליץ לך בחום לפנות להערכה מקצועית. אי אפשר לענות לך כאילו זה מבחן של שאלות. בעל מקצוע מיומן יוכל לבדוק את האופציות השונות. פרופ' לאון גרינהאוס מיינד קליניק צרפתי לך קישור ל2 סרטים שערכתי כשרות לציבור http://expertv.co.il/videos/leon-grunhaus-panic-attack/ http://expertv.co.il/videos/leon-grunhaus-manic-depression/ אפשר גם לקראו באתרים שלי www.grunhaus.co.il www.mindclinic.co.il

מנהל פורום דיכאון - אבחון וטיפול