דיכאון

דיון מתוך פורום  דיכאון - אבחון וטיפול

03/02/2014 | 20:38 | מאת: חנה

שלום רב, אני כרגע אמורה להיות מאושרת מחיי אני עומדת להתחתן בעוד פחות מחודש אבל אני מוצאת את עצמי בוכה המון, מודאגת ממיליון ואחד עיניים שקשורים ולא קשורים לא באמת מצליחה להיות שמחה וגם מסתירה את זה בצורה הכי טובה שיכולה להיות אף אחד לא יודע מה מתחולל בי... אני לא יודעת אם זה בגלל החתונה עצמה - כי אני כן אוהבת את הבחור(הרי לא סתם הסכמתי להתחתן) אך בכל זאת ישנה הרגשה כללית גרועה עצובה בלי חשק לכלום... לא לעינייני החתונה ולא לעינייני החיים. רציתי לדעת כיד אני מתגברת על מכשול זה? תודה

06/02/2014 | 14:04 | מאת: ד"ר אירנה נתנאל

חנה שלום, אני מצטערת לשמוע שתקופה שאמורה להיות שמחה ומרגשת מלווה אצלך בתחושות שליליות. על מנת להבין מדוע זה קורה לך וכיצד לעזור לך נדרש אבחון מעמיק ומקצועי. לדעתי, שווה לקיים שיחת יעוץ עם איש/ת מקצוע פסיכולוג / ית, פסיכותרפיסט /ית. בהצלחה מכל הלב, ד''ר אירנה נתנאל Ph.D פסיכותרפיסטית מוסמכת CBT "מיינד קליניק" מרכז לטיפול מתקדמים שד' דוד המלך 1 תל אביב 03-6962733

מנהל פורום דיכאון - אבחון וטיפול