שילוב של תרופות

דיון מתוך פורום  דיכאון - אבחון וטיפול

14/01/2014 | 12:47 | מאת: דוד

שלום, אני משתמש בכדורים נגד דיכאון כבר בערך חצי שנה, ואני חייב לומר שזה שינה לי את החיים ממש לטובה (יכול להיות שעוד דברים). יש לי בעיה של גזים בגוף, והדבר ממש מפריע לי, אז קניתי תרופה בשם קרבוקל, ורציתי לדעת אם השילוב בין התרופות יכול להיות בעייתי? אני יודע שצריך להתייעץ עם רופא, אבל הרופא שנותן לי את הכדורים נגד הדיכאון לא נמצא כרגע, אז אשמח לדעת אם יש לכם את התשובה בשבילי, תודה.

14/01/2014 | 22:50 | מאת: פרופ' לאון גרינהאוס

שלום. תפריד רק בזמני הלקיחה בין התרופות פרופ' לאון גרינהאוס מיינד קליניק www.grunhaus.co.il www.mindclinic.co.il 036963733 036962745

מנהל פורום דיכאון - אבחון וטיפול