טיפול קוגנטיבי ביהביוריסטי

דיון מתוך פורום  דיכאון - אבחון וטיפול

09/08/2008 | 20:00 | מאת: מיכל

שלום רציתי לדעת האם לאחר שנים של טיפול פסיכולוגי רגיל שככל הנראה אינו משפר את המצב אך שומר עליו יציב באופן יחסי יש המלצה ללכת לכיוון של CBT?

09/08/2008 | 22:18 | מאת: ד"ר אירנה נתנאל

מיכל שלום, ממליצה בחום על טיפול CBT שהוכיח את עצמו כיעיל מאוד להתמודדות בהווה ולטווח הארוך. הטיפול הינו בעל כדאיות ברורה מבחינת עלות - תועלת, כאשר בזמן קצר לומדים שיטות, כלים ומיומנויות לשלוט בהפרעות ללא תלות במטפל. מידע נוסף על CBT ניתן למצוע באתר: www.mindclinic.co.il תודה על פנייתך לפורום, אשמח לענות על שאלות נוספות, בברכה,

מנהל פורום דיכאון - אבחון וטיפול