חיזוק לנוגדי דיכאון

דיון מתוך פורום  דיכאון - אבחון וטיפול

20/09/2020 | 14:43 | מאת: אלי

שלום . מטופל בפריזמה שלא לגמרי עוזרת . הייתי רוצה להבין מתי מומלץ להוסיף נוגד פסיכוזה כדוגמת אריפליי ומתי מומלץ להוסיף מייצב מצב רוח כדוגמת למיקטל ? מה היתרונות והחסרונות של אלה לעומת אלה? אציין שבעבר לקחתי סרקוול והיה לי קשה מאוד עם ההשפעה שלו שהעטה את החשיבה שלי ואת התנועה . תודה רבה ושנה טובה

16/10/2020 | 12:44 | מאת: ד"ר ספקטור אירנה

שלום, מדובר בשיקול מורכב ולא חד משמעי, ההחלטה מתבססת על המאפיינים של המחלה, רגישות של המטופל תופעות לוואי ותגובתו לטיפול בנוגדי דיכאון / תרופות מחזקות בעבר.

מנהל פורום דיכאון - אבחון וטיפול