פריזמה 2מג ,חודשיים

דיון מתוך פורום  דיכאון - אבחון וטיפול

09/09/2020 | 12:30 | מאת: אלי

שלום אני לוקח פריזמה 20מג בבוקר במשך 8 שבועות , אחרי השבוע השישי הרגשתי שיפור דיי משמעותי ,אבל לאחר שבוע נפילה שוב לא משפיע , והחרדה אצלי התחזקה במצב שאני יושב בבית ומטפטף מבית השחי , כולל שלשולים , וחוסר אנרגיה , להמשיך לקחת 20 ולהמתין?

לקריאה נוספת והעמקה

שלום רב, במקרים של תגובה חלקית לתרופות כמו פריזמה, מקובל לשקול עליה במינון. עם זאת, אין לבצע שינויים ללא התייעצות עם הרופא המטפל מאחר ויתכן שקיימת התווית נגד לכך.

מנהל פורום דיכאון - אבחון וטיפול