תוספת אריפלי לתרופות

דיון מתוך פורום  דיכאון - אבחון וטיפול

15/06/2020 | 15:30 | מאת: יניב

שלום רב.אני לוקח כבר 4 חודשים ויאפקס XR במינון 300 מ"ג לטיפול בחרדות ללא שיפור מובהק ואף החמרה.כל יום יש לי חרדות. הרופא ממליץ להוסיף כדור "לחיזוק" בשם אריפליי במינון 2.5 מ"ג. אני אדם שעובד במשרה מלאה בתחום מנהלה ורכש וחושש שהכדור יהפוך אותי לזומבי עם הליכה כבדה. למה עליי לצפות לקראת התחלת השימוש בכדור המחזק?אשמח לקבלת מענה.

15/06/2020 | 19:51 | מאת: ד"ר ספקטור אירנה

שלום , הכדור שהרופא ממליץ עליו, בדרך כלל לא גורם לעייפות וכבדות. לעומת זאת, הוא עשוי לסייע בהפחתת התסמינים ושווה התנסות.

מנהל פורום דיכאון - אבחון וטיפול