אשפוז פסיכיאטרי מבחירה

דיון מתוך פורום  דיכאון - אבחון וטיפול

21/02/2020 | 16:59 | מאת: דניאל

שלום הייתי השבוע בבלינסון וראיתי פסיכיאטרית אני סובל ממחלה כרונית והצוות במיון רצה שאני יראה פסיכיאטרית לאחר שיחה איתה החלטנו שאני צריך אישפוז וביקשתי בגהה אמרה שאי אפשר בגלל שהכתובת שלי בחולון אז אני צריך להיתאשפז באברבנל סירבתי וככה זה ניגמר למרות שהסברתי לה והיא הבינה כם שיש לי נטיות התאבדויות ובגלל מחלתי לא רוצה להמשיך שיחררה אותי וכתבה שאני ימשיך טיפול בקהילה אז פעם ראשונה שביקשתי בחיי עזרה לא יודע לבקש מאף אחד עזרה ועד שביקשתי זה הטיפול למרות שרשמה שיש לי כוונות אובדניות כבר מצטער שביקשתי עזרה אני רואה דלא מתייחסים ברצינות לאנשים רק שיש עוד כתבה בעיתון אז שואלים למה ואותה פסיכיאטרית אמרה שהיא עובדת בגהה עם זאת העזרה אז חבל על המאמצים שלי ובכלל עם רציתי לעזור לעצמי כבר אין לי כוח יותר

25/02/2020 | 10:36 | מאת: ד"ר ספקטור אירנה

שלום רב, צר לי על הדברים שתיארת, אמנם אכן, האשפוזים הפסיכיאטרים בארץ הם בהתאם לאיזור המגורים. מקווה שעל אף הקשיים, תוכל להגיע לטיפול המתאים ולהרגיש יותר טוב.

25/02/2020 | 13:44 | מאת: דניאל

שלום דוקטור לאחר בירור במשרד הבריאות נתנו לי תשובה שהיום לפי חוק בריאות הנפש החולה בוחר היכן להיתאשפז וזה כבר לא חובה לפי אזור המגורים ביקשתי בגהה בגלל שאני מועמד להשתלת לב בבלינסון לצערי התשובה שקיבלתי הוציאה לי את כל הרוח מהמפרשים אני לא ביקשתי עזרה אף פעם מאף אחד אבל הגיע הרגע שלא יכול להיתמודד יותר ואם זאת העזרה שנותנים שאתה פונה למישהו היא באמת לא הבינה את חומרת המצב שאני נמצא היום אני מבין למה לא פונים לעזרה ומעדיפים לסיים הכל מהכל תודה שהתייחסת לשאלתי

מנהל פורום דיכאון - אבחון וטיפול