ברנטיליקס והפרעת אישיות

דיון מתוך פורום  דיכאון - אבחון וטיפול

27/10/2019 | 22:13 | מאת: דוד

הפסיכיאטר שלי טוען שיש לי הפרעת אישיות ואף פעם לא הצלחתי להבין ממנו מה זה. תחילה קיבלתי ציפרלקס עזר מאוד לחרדות אך גרם לי להיות היפראקטיבי והרג לי לגמרי את החשק המיני. אז הפסיכיאטר החליף לברינטלקס אכן תרופה טובה לדיכאון ונקייה מתופעות לוואי אבל החרדות חזרו בעוצמה. שמעתי שאם יש פגיעה בחשק מיני אפשר לצרף לציפרלקס את התרופה ולבוטרין. האם זה שילוב מקובל או שיש שילוב טוב יותר?

04/11/2019 | 08:29 | מאת: ד"ר ספקטור אירנה

שלום, מדובר בשילוב מקובל, הוא לא מבטיח שיפור בחשק המיני אך בהחלט שווה ניסיון.

מנהל פורום דיכאון - אבחון וטיפול