חרדות חוזרות לא מוצא דרך לצאת מזה

דיון מתוך פורום  דיכאון - אבחון וטיפול

22/09/2019 | 09:24 | מאת: אסף

שלום דר אירנה אני מקבל רסיטל 20 מג חודש היו לי שלושה שבועות טוב ושוב התדרדות במצב לא רוצ לצאת מהמיטה לוקח ישר קלונקס ולא מסוגל לכלום ניסיתי בעבר כדורים אחרים שלא עזרו לא יודע כבר מה לעשות ?

24/09/2019 | 20:51 | מאת: ד"ר ספקטור אירנה

שלום אסף , קודם כל לעיתים יש צורך ביותר מחודש כדי שהתרופה תשפיע ולכן מוקדם מידי בשלב זה לקבוע שמדובר בכישלון. בנוסף, כעבור כחודש, מאחר והגבת חלקית לתרופה, מומלץ ורצוי לשקול עליה במינון שקרוב לודאי תביא לשיפור נוסף. חשוב להתייעץ עם הפסיכיאטר המטפל כדי לבחון את השינויים וכן לבדוק אפשרות של טיפול תומך בתרופות כגון סרוקוול וזיפרקסה במידה ואתה סובל מתסמיני חרדה משמעותיים .

25/09/2019 | 12:33 | מאת: אסף

תודה דר ספקרה הרופאה לאחר התייעצות החליטה לתת לי וולבטרין ואני גם לוקח סרוקוול 150xr ולמיקטל 200 בינתיים נשארתי עם רבע כדור רסיטל. לשאלתי האם וולבטרין יכול לעזור בצורה זו או אחרת לחרדות מעבר לדיכאון? תודה לך

מנהל פורום דיכאון - אבחון וטיפול