מינון יתר כנראה טעות

דיון מתוך פורום  דיכאון - אבחון וטיפול

03/05/2019 | 09:04 | מאת: הסובל

אני לוקח מינון של 90 סימבלטה ו250 לוסטרל ורבע כדור אדרונקס נראה לי שבטעות לקחתי היום 350 לוסטרל מציין שאני במצב של חרדה ולא מצליח להכיע לאיזון האם זה מסוכן המינון שאולי לקחתי ואם צריך לעזות משהו ?

16/05/2019 | 11:19 | מאת: ד"ר ספקטור אירנה

שלום רב, מדובר במינון יתר שאינו מומלץ. מאחר ומדובר בנטילה חד פעמים , הסיכוי לתופעות לוואי מסוכנות הינו נמוך אך יחד עם זאת מומלץ במקרים מסוג זה לפנות לבדיקה רפואית במקרה של הופעת תסמינים גופניים, אי שקט, הרגשה רעה וכד'.

מנהל פורום דיכאון - אבחון וטיפול