העלאת מינון סרוקסט לטיפול בחרדה

דיון מתוך פורום  דיכאון - אבחון וטיפול

24/02/2019 | 10:23 | מאת: אלון

עקב חרדה שחזרה בזמן טיפול בסרוקסט 20 מ"ג ליום, הועלה המינון ל40 מ"ג ביום. אני כבר שבוע על המינון המוגבר ומרגיש התגברות בחרדה, ואם לפרט אני מרגיש שהחרדה מתגברת שעה-שעתיים אחרי נטילת בכדורים בבוקר האם התופעה מוכרת?

04/03/2019 | 12:48 | מאת: ד"ר ספקטור אירנה

שלום רב, סביר להניח שהעליה במינון עדיין לא באה לידי ביטוי בשיפור במצבך הנפשי, אך מעוררת חרדה בפני עצמה - התופעה שדי מוכרת בקרב המטופלים שמתמודדים עם החרדה. בשלב זה אין ברירה אלא להיעזר בסבלנות ולהתמתין להשפעה . כמו כן ניתן בהתייעצות עם הרופא המטפל לשקול הוספת כדור הרגעה באופן זמני כדי לסייע לך בהתמודדות.

מנהל פורום דיכאון - אבחון וטיפול