עייפות קשה עקב נטילת תרופות

דיון מתוך פורום  דיכאון - אבחון וטיפול

06/02/2019 | 20:00 | מאת: טומי

שלום נתנו לי כדורים לטיפול בחרדה ופוביה חברתית פרפנאן 4 מיליגרם בלילה ופריזמה 20 מיליגרם בבוקר ומאז תחילת הטיפול אני סובל מעייפות רבה לאורך כל שעות היום אינני מסוגל לעשות כלום כולם אומרים לי שזה יעבור עוד ככמה ימים עם ההסתגלות לכדורים אך אני רוצה עוד דעה בנושא כי אני סובל ויש לי מחשבות אובדניות

11/02/2019 | 07:35 | מאת: ד"ר ספקטור אירנה

שלום רב, אכן , מרבית תופעות לוואי עוברות תוך שבועות הראשונים של הטיפול. עם זאת, ישם מטופלים שממשיכים לסבול מעייפות גם לאחר מכן. במידה ותוך חודש - חודש וחצי לא יחול שיפור, כדאי לשקול החלפת התכשיר.

מנהל פורום דיכאון - אבחון וטיפול