נטילת אומפרדקס בזמן נטילת סרוקסט לטיפול בחרדות

דיון מתוך פורום  דיכאון - אבחון וטיפול

30/12/2018 | 14:17 | מאת: אייל

שלום, נוטל סרוקסט 20 מ"ג כבר כמה שנים בכמה אפיזודות. בתקופה האחרונה התחלתי להרגיש לא טוב ברום הבטן, כמו משהו תקוע וקצת צרבת. האם סרוקסט יכול לגרום לזה? רופאת המשפחה נתנה לי לקחת אופרדקס. לוקח כבר שבוע אומפרדקס וביומיים האחרונים אני מרגיש כאילו החרדות חוזרות. האם נטילת אומפרדקס יכולה להוריד את השפעת הסרוקסט? האם זה מצב זמני או שאני צריך לשקול העלאת המינון של הסרוקסט?

09/01/2019 | 09:44 | מאת: ד"ר ספקטור אירנה

שלום רב, השילוב בין סרוקסט לאומפרדקס אינו מהווה בעיה כלשהי ולא פוגע ביעילות הטיפול. סביר להניח שהכאבים גרמו לעליה ברמת החרדה ולכן כדאי להתייעץ עם הפסיכיאטר המטפל ולשקול עליה במינון של סרוקסט או שינוי אחר בטיפול שיעזור לך בהתמודדות עם החרדה.

מנהל פורום דיכאון - אבחון וטיפול