חשיבה שלילית כיצד מתמודדים

דיון מתוך פורום  דיכאון - אבחון וטיפול

18/12/2018 | 21:22 | מאת: אייל

שלום דר יקר!! לעיתים אני סובל ממחשבות שליליות כמו אובדנות >> לא שאני רוצה בכך . אני ממש רחוק מזה . אך זה מאוד מפריע לי בחיים והיןמיןם. מה ניתן או האם ישנו איזה כדור שיכול להרגיע את המצב הזה ? אשמח להמלצתך מניסיונך . תודה רבה ולילה טוב . תגובה

09/01/2019 | 09:06 | מאת: ד"ר ספקטור אירנה

שלום רב, קודם כל חשוב מאוד לאבחן את הבעיה שאיתה אתה מתמודד: המחשבות השליליות יכולות להיות חלק ממצב דיכאוני או לסירוגין יתכן שמדובר במחשבות טורדניות. לא ניתן לאבחן את הבעיה במסגרת הפורום וללא בדיקה ולכן חשוב לפנות למומחה לצורך הערכה ראשונית והתאמת הטיפול בהתאם לאבחנה.

מנהל פורום דיכאון - אבחון וטיפול