סרנדה 150מג שינה מרובה

דיון מתוך פורום  דיכאון - אבחון וטיפול

16/12/2018 | 23:46 | מאת: אלכס

העלתי סרנדה ל150מג לפני 19ימים ואני התחלתי לישון מאד הרבה ומאד קשה להתעורר נע בין 10-14 שעות ביום מה זה בתופעת לוואי הזאת? לא ראיתי תופעת לוואי כזאת בעלון לצרכן ,אחרי שאני מתעורר אני מרגיש בסדר לא זומבי. בבקשה תעזרו ,זאת התופעה היחידה שיש לי כרגע , אם אין יותר תופעות לוואי זה אומר שהתרופה לא משפיעה?

18/12/2018 | 19:40 | מאת: ד"ר ספקטור אירנה

שלום, במקרים נדירים התרופה עלולה להגביר רמת העייפות וישנוניות. בדומה לתופעות לוואי אחרות, גם כאן יש סיכוי שעם הזמן התופעה תעלם. כדאי להיעזר בסבלנות ולהיות במעקב.

18/12/2018 | 22:16 | מאת: אלכס

תודה רבה דוקטור אציין שכבר 3 שבועות על 150מג , לא מרגיש שינוי , מרגיש כבד כל היום אבל לא עייף , רק בשינה אני ישן הרבה , לחכות עוד שבועים ככה ?

מנהל פורום דיכאון - אבחון וטיפול