דיכאון שלא חולף - מה עושים

דיון מתוך פורום  דיכאון - אבחון וטיפול

01/12/2018 | 21:38 | מאת: ענבר

לפני כחצי שנה ״נרפאתי״ מדיכאון - ככה לפלחות חשבתי . לאחרונה עקב אירועים תובעניים אני מרגישה שוב שאני פחות שמחה בלי אנרגיות. זה עדיין לא רמה של הידכאון אבל סממנים מאוד דומים. היתכן שהפסקתי טיפול טרם זמנו. היתכן שעוד אפיזודה של דיכאוןממתינהלה

02/12/2018 | 08:35 | מאת: ד"ר אירנה ספקטור

שלום רב, אכן, דיכאון זוהי מחלה שיכולה ״לחזור״ במיוחד בתקופות יותר קשות או בעקבות אירועים מלחיצים. הטיפול התרופתי בנוגדי דיכאון יכול לשמש סוג של מגן בפני חזרתם של התסמינים. במידה והפסקת את הטיפול ויש חזרתם של התסמינים כדאי להתייעץ עם הרופא המטפל ולשקול חזרה לטיפול התרופתי.

מנהל פורום דיכאון - אבחון וטיפול