האם יוצאים מדיכאון ?? כן ? לא?

דיון מתוך פורום  דיכאון - אבחון וטיפול

30/10/2018 | 16:16 | מאת: אייל

שלום רב !! מזה שנים סובל מדיכאון שלדעתי הוא עמיד . לוקה בסיזכופרניה ++ אוסידי מחשבתי קשה . נוטל המון תרופות עם הטבה קלה . כלומר האם יש מקום לשיפור ?? האם התרופות אינם עובדים עליי ?? מאוד קשה כך לתפקד .. אשמח לתשובה מקצועית . תודה רבה

08/11/2018 | 11:21 | מאת: ד"ר אירנה ספקטור

שלום רב, באופן כללי, כמעט תמיד ניתן לשפר במידת מה את המצב, בין אם באמצעות התרופות ובין אם באמצעות סוגים אחרים של טיפול (פסיכותרפיה, שיקום). חשוב לציין כי אין פתרונות פלא ומדובר לרוב בתהליכים ממושכים. חשוב מאוד להיות במעקב פסיכיאטרי סדיר כדי לבצע התאמות בטיפול התרופתי כנדרש וכן לא פחות חשוב לשאוף לשיפור התפקוד ולהיעזר בגורמי שיקום.

מנהל פורום דיכאון - אבחון וטיפול