השפעת מינוני VIEPAX XR

דיון מתוך פורום  דיכאון - אבחון וטיפול

29/10/2018 | 12:32 | מאת: רועי

שלום רב. האם התרופה VIEPAX XR במינון של 225 / 300 מ"ג מתאימה לטיפול בהפרעת חרדה כאשר 150 מ"ג לא מספקת או שדווקא במינונים אלו הגבוהים התרופה מתאימה יותר לטיפול בדיכאון ועלולה להחמיר חרדה עקב השפעתה היותר חזקה על הנוראדרנלין? אפשר לקחת 300 מ"ג כאשר לוקחים כל ערב קלונקס 3 מ"ג?

08/11/2018 | 11:14 | מאת: ד"ר אירנה ספקטור

שלום , העליה במינון צפויה להיות יותר יעילה רק במידה ומינון הנמוך יותר הביא לשיפור חלקי ויש מקום לעלות את המינון במקרה זה. ניתן לשלב את התרופה אם קלונקס במידת הצורך, כמובן בהתאם להמלצה רפואית בלבד.

מנהל פורום דיכאון - אבחון וטיפול