סיפורו של סימבלטה ואני

דיון מתוך פורום  דיכאון - אבחון וטיפול

05/10/2018 | 23:20 | מאת: פופי

אני מקבלת את המינון מאז ה 12/10/19, הכדור משולב עם 3-4 לוריוון וכדור שינה. בימים האחרונים יש לי חרדות קשים במשך כל היום. האם יש סיכוי שהלוריוון לא עובד? בהתיייכצות עם רופא המשפחה הוא הציע להחליף לקסנקס במקום הלוריוון. יש לי תור לפסיכיאטרית רק בתחילת החודש הבא. האם זהו הזמן בו יש חרדות מהכדור? אשמח לתשובה

15/10/2018 | 17:34 | מאת: ד"ר אירנה ספקטור

שלום רב, אינני בטוחה שהבנתי נכון את שאלתך. את מתארת החמרה בתסמיני חרדה והעדר תגובה ללוריוון. כמובן רצוי במצב זה להתייעץ עם הפסכיאטרית המטפלת, אך בינתיים, סביר לפעול על פי המלצתו של הרופא משפחה וליעזר בכדור הרגעה חלופי.

מנהל פורום דיכאון - אבחון וטיפול