חרדה מלווה בדיכאון מטופלת בסימבלטה

דיון מתוך פורום  דיכאון - אבחון וטיפול

29/08/2018 | 14:37 | מאת: חגית

אני סובלת מחרדה מלווה בדיכאון התחלתי טיפול בסימבלטה לפני חודש יש שיפור בדיכאון וגם מעט בחרדה, לא הייתי נרדמת ועכשיו אני ישנה חמש שעות אך קמה עם אי שקט ותחושת ריקנות, אני אמורה לטוס עוד שבוע לשלושה שבועות, הרופא המליץ לי כן לטוס ולהתמודד, אני מאד חוששת, האם מומלץ במצב כזה לטוס ולתפקד רגיל ככל הניתן?

30/08/2018 | 16:40 | מאת: ד"ר אירנה ספקטור

שלום רב, אכן הניסיון להתגבר ולהמשיך לתפקד עשוי להועיל, אם כי לא ניתן לקבוע זאת מראש . אני מאמינה שהרופא שמכיר אותך, הביע את הדברים מתוך התרשמותו מהשיפור במצבך. חשוב לזכור כי התגובה לטיפול התרופתי עלולה לקחת זמן ויש סיכוי טוב שבמהלך שבועות הקרובים תרגישי שיפור נוסף. יחד עם זאת, במידה ורמת החרדה שלך ממשיכה להיות גבוהה, כדאי להתייעץ שוב עם הרופא ולשקול תוספת / שינויים בטיפול.

מנהל פורום דיכאון - אבחון וטיפול