דכאון בצבא , הפניה לפסיכיאטר צבאי

דיון מתוך פורום  דיכאון - אבחון וטיפול

25/07/2018 | 07:45 | מאת: Ela

בפגישות עם קבן בגלל שרע לי במסגרת הצבאית ,למרות היומיות וג׳ובניקית . הוא שלח אותי לפסיכיאטר צבאי הטור עוד שבועיים וחצי מהיום בתחילת חודש אוגוסט , קבעו לי לפני שבוע וחצי בערך . בנתיים, היתי עצל הקבן אתמול , הפגישה הית 10 15 דקות בלבד , בדרכלל זה היה שעה . הוא אמר לי שבקרוב יש לי פסיכיאטר , והוא מאמין שישיחררו אותי . הוא אמר שקשה לו לראות אותי ככה. קצת על עצמי , הקבן דיבר עם אמא שלי בפלאפון בפגישה ה 2 , והיא סיפרה לו שבבית הספר שלחו אותי לפסיכולוג מבית הספר , שאני ילדה מבודדת לא יוצאת לטיולים. מה יהיה איתי ? מה בדרכלל מחליטים במצבים כאלו ?

30/07/2018 | 12:45 | מאת: ד"ר אירנה ספקטור

שלום, אני מניחה שהבדיקה ע"י פסיכיאטר תביא לאבחון של הבעיה שאיתה את מתמודדת ולהמלצות טיפוליות בהתאם לבאבחנה (טיפול תרופתי/ פסיכולוגי ועוד). במידה והפסיכיאטר יתרשם שבגלל הבעיה את לא מסוגלת להמשיך לשרת בצה"ל, ימליץ על שחרורך.

מנהל פורום דיכאון - אבחון וטיפול