שימוש בתוסף הגאבא כתוסף לתרופות פסיכיאטריות

דיון מתוך פורום  דיכאון - אבחון וטיפול

26/06/2018 | 01:54 | מאת: ר

שלום . אני לוקחת כדורים של למיקטל 200 מג וסרוקוואל 100 מג . ואני לא רואה ממש שיפור במצב שלי. אני מרגישה אי שקט וחוסר ריכוז גמור ולא זוכרת כלום! האם אפשר ומותר לקחת את התוסף מזון של צמח הגאבא בנוסף לתרופות הפסיכיאטריות שרשמו לי ? האם זה עוזר לדיכאון וחרדות אם כן באיזה מינון לקחת אותו?

04/07/2018 | 09:50 | מאת: ד"ר אירנה ספקטור

שלום רב, קודם כל לא מדובר בתכשיר שיש לו התוויה רפואית לטיפול בדיכאון ולכן הוא לא משמש לטיפול בו. מאחר ואתה מתאר מצב נפשי לא מאוזן על אף הטיפול התרופתי שאת מקבלת, חשוב מאוד לעשות הערכה מקיפה של המצב ולשקול מחדש את הטיפול באופן כללי. לצורך כך יש לפנות לפסיכיאטר המטפל שמכיר אותך, את ההיסטוריה שלך ועל סמך הערכה עדכנית לקבל החלטות בנוגע להמשך הטיפול.

מנהל פורום דיכאון - אבחון וטיפול